Over ons

Straalbedrijf Boxtel

Straalbedrijf Boxtel is in 1987 opgericht en sinds die tijd ook gevestigd in Boxtel op haar huidige locatie. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf met twee generaties en vele toegewijde collega’s en in de loop der jaren flink toegenomen in omvang. Zo is er in 2016 een nieuw modern pand gebouwd en er is in 2018 een pand aangekocht waarmee Straalbedrijf Boxtel nu en ook in de toekomst ruimte heeft voor verdere uitbreiding en betere toegankelijkheid.

Straalbedrijf Boxtel streeft met zorgvuldigheid naar maximale kwaliteit. Vooruitstrevendheid en innovatie staan hoog in het vaandel bij het bedenken van (klantgerichte) oplossingen die het rendement en het milieu ten goede komen.

De grote kracht van het bedrijf is de enorme diversiteit in werkzaamheden. Hierdoor is een schat aan ervaring opgebouwd en is niets onmogelijk. Er wordt voor ieder project een passende oplossing geboden.

Daarnaast kan er snel geschakeld worden door de grote capaciteit (7500 M² aan productie oppervlakte en 100ton aan hijscapaciteit) en is flexibiliteit een woord dat dikgedrukt in het woordenboek staat. De productielijnen zijn geschikt voor zowel enkelstuks opdrachten als voor seriematig werk.

De opdrachtgevers van Straalbedrijf Boxtel kunnen bouwen op de knowhow van het bedrijf op het gebied van het gehele straal- en coatingtraject.

Wist je dat?

7500M² Productieoppervlakte

Gecertificeerde Verfinspecteurs

100 ton Hijscapaciteit

Eigen Vrachtwagen